The Consanguineously Compressing Sheen - Christmas In Capetown

Nu beter dan ooit om de aanschaf van een starterswoning te overwegen.

De hypotheekrente´s zijn tegenwoordig zo laag dat het voor velen echt wel interessant is geworden om een woning te kopen in de plaats van een te blijven huren. Zelfs voor alleenstaanden of gezinnen met niet veel eigen kapitaal kan door middel van een zogenaamde startershypotheek ook de mogelijkheid aangeboden worden om een eigen woning aan te schaffen.
 

Je hoeft niet alles alleen te doen.

Al het administratieve en regelen dat hier echter bij komt kijken kan voor velen al een eerste hinderpaal zijn om de droom naar een eigen woning toch niet door te voeren, en dat zou zonde zijn moest dat de reden zijn. Er bestaan immers bedrijven en coaches die je kunnen helpen met het zoeken en regelen van de aanschaf van een starterswoning. Zo kan er gekeken worden naar de haalbaarheid, wat is een verantwoord budget voor elk individu, er kan begeleiding aangeboden worden bij het zoeken en de oriëntatie naar een geschikte en passende wonin, er kan een vooruitzicht gemaakt worden naar hoe jouw financiële situatie er de komende jaren of zelfs verder dan dat kan uitzien en welk effect dat heeft op de hypotheek en zo zijn er nog een hoop andere aspecten waar hulp bij aangeboden kan worden.

 
Bescherming door Nationale Hypotheek Garantie

Er kunnen altijd vanalle zaken gebeuren in je leven en deze kunnen al dan grote effecten hebben op je financiële situatie. Je kan meer gaan verdienen, maar je kan evengoed je baan verliezen en zonder inkomen komen te staan. Indien je door bepaalde omstandigheden je starterswoning met verlies moet verkopen en dus nog met een hogere restschuld zit dan de verkoopprijs van je woning dan wordt deze gedekt door de NHG. Bovendien betaal je sowieso een lagere hypotheekrente als je een hypotheek neemt met NHG, vraag hier dus zeker naar in je zoektocht.